АПБ у "Лічбах і фактах" 2016

Сябры, выйшла традыцыйная справаздача АПБ за 2016 год– «Лічбы і факты». Яшчэ раз узгадаем год гогаля! І можна спампаваць!

У год гогаля мы разам з вамі ратавалі Тураўскі луг ад палону вярбы, лічылі жураўлёў на балоце Ельня, развешвалі скрыні для гогаляў і іншых качак, выбіралі птушку-сімвал Валожынскага раёна і натхнялі выбіраць птушак у іншых кутках краіны...

Год быў сапраўды насычаным. «Лічбы і факты»– нагода яшчэ раз успомніць 2016-ы і сказаць дзякуй усім, хто не застаўся ў баку ад важнай справы захавання прыроды. Шмат чаго ў год гогаля было зроблена дзякуючы вялікім пректам "Прырода важная для ўсіх" і "аб'ядноўваючыся вакол прыроды", якія АПБ рэалізуе пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага саюза, стала мацнейшай сетка Захавальнікаў ТВП дзякуючы праекту ПРААН-ГЭФ.

Усе сябры АПБ, якія прыйўлі на 28 студзеня на ХХ З'езд АПБ, атрымалі нашу справаздачу ў друкаваным выглядзе. Можна азнаёміцца і з электронная версіяй "Лічбаў і фактаў".

Спампаваць "Лічбы і факты-2016"

Наперадзе – 2017 год, новыя акцыі і новыя цікавыя сустрэчы з птушкамі. Якія мы хочам рабіць з вамі разам. Разам для птушак і людзей!

Як стаць сябрам АПБ

Як аплаціць сяброўскі ўзнос

Як зрабіць ахвяраванне ў АПБ

АПБ у "Лічбах і фактах" 2017
Абвешчаныя першыя Абаронцы дзікай прыроды
"Птушкі ля кармушкі" 20-21 студзеня! Як занесцi свае назiраннi?
У Беларусі ўпершыню назавуць Абаронцаў дзікай прыроды
Стань Старшынёй АПБ ці ўваходзь у Цэнтральны Савет!
Прапануем кандыдатаў... на званне Птушкі 2019 года!
Где побывал «исчезнувший» Полешук и куда летал Тихон на праздники? Новости от больших подорликов
Далучайся да "перапісу" вадаплаўных птушак!
Агляд Клуба200 АПБ: якія новыя і рэдкія для Беларусі віды птушак мы бачылі ў 2017 годзе?
Лебедзі на зімоўцы: калі і як дапамагаць?